vervolg-paginaslider-Reijrink Vervolgslider_1 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Online afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Klik hier

Autobedrijf Reijrink is een begrip voor de regio Hilvarenbeek. In het voorjaar 1988 begon Wil Reijrink samen met zijn echtgenote Corrie een nieuwe zaak in Diessen. Harry van Dorst was de eerste monteur die in dienst was. In 2009 gaf hij het stokje over aan zoon Jurgen en schoonzoon Carlo. Nu ruim 25 jaar later staat er een perfect bedrijf met gemotiveerde medewerkers, dat als Toyota specialist en VETOS lid gekenmerkt wordt door het feit dat men niet alleen eerste aanspreek punt is voor Toyota, maar met de modernste apparatuur alle merken kan onderhouden en repareren.

Autobedrijf ReijrinkOns spreekwoordelijke service en kwaliteit is bij al onze klanten bekend en is niet alleen voorbehouden aan Toyota automobielen, want u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor alle andere merken auto's! De werkplaats, onze gereedschappen en onze testapparatuur, zijn zo uitgevoerd dat wij ook hoogstaand onderhoud en praktisch alle reparaties aan andere merken dan Toyota kunnen uitvoeren! 

Ons bedrijf is een erkend APK-keuringsstation en u kunt bij ons ook uw schadetaxaties en schadereparaties laten uitvoeren. Een allround bedrijf dus, die op bijna al uw autowensen in kan gaan. Ons deskundig en vakbekwaam personeel staat altijd klaar om u van betaalbare service te voorzien. 

Onze diensten voor u:

 • reparatie en verkoopadvisering van alle merken
 • altijd ruime occasions voorraad, dus ruime keus
 • specialisatie in Japanse automerken
 • schadeherstel met gratis vervangend vervoer
 • APK keuringen
 • onderhoud van uw autoairco
 • aanschaf van audio systemen, navigatie systemen, etc
 • autoverhuur al vanaf €20 per dag

Julianastraat 53 in Diessen

Auto Reijrink is vanaf het begin gevestigd aan de Julianastraat 53 in Diessen. Wil en Corrie begonnen een ‘algemeen’ automobielbedrijf. In 1990 werd men subdealer van Toyota. Vanaf het begin heeft het bedrijf een regionale functie voor het verkopen, onderhouden en repareren van zowel personen- als bedrijfsauto’s. In 1990 kwam Carlo Bekkers in het bedrijf. Hij trouwde later met de dochter van Wil en Corrie, Colinda die momenteel ook in het bedrijf werkt.  In 1996 werd Carlo mede-eigenaar. Wil en Corrie gingen van hun pensioen genieten, al is Wil nog meer dan regelmatig op het bedrijf te zien. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan.

Vetos

In 2002 verdween het Toyota-logo van de gevel en werd vervangen door Vetos. “De importeur van Toyota Nederland zegde alle contracten op met de kleinere subdealers. Die subdealers zaten met name in de kleinere gemeenten, daar waar de service aan de klant nog echt is!” aldus Carlo. “We hebben met deze subdealers onze krachten gebundeld in Vetos, de Vereniging van Toyota Specialisten.

VETOS Toyota specialist Reijrink

Bij alle Vetos-bedrijven kan men nog steeds terecht voor de aanschaf van een nieuwe of jonge Toyota of het onderhoud hiervan. Om Vetos-lid te worden moet je aan een aantal strenge eisen voldoen, waarin onder meer vakmanschap en kennis gewaarborgd zijn. Onder het motto ‘Waar service nog echt is’ hebben we de Toyota-klanten heel wat. Er wordt  een gezamenlijk beleid gevoerd ten aanzien van nieuwe- en gebruikte auto's, marketing, inkoop, after sales en de uitstraling van de Vetos-organisatie. Maar naast Toyota leveren we ook andere merken, nieuw of gebruikt. Door de jarenlange samenwerking met diverse merkendealers kunnen we die auto’s aanbieden onder dezelfde garantievoorwaarden. In 2009 werd het familiekarakter van Auto Reijrink nog sterker toen Jurgen, de zoon van Wil en Corrie, mede-eigenaar werd.BOVAG

Jurgen: ‘Sinds we Bosch Car Service-bedrijf zijn en het BOVAG ABA “plus” Certificaat hebben behaald voelen we ons klaar voor de toekomst. We hebben geïnvesteerd in de meest moderne apparatuur en met ons verplichte bijscholingssysteem zorgen we ervoor dat onze medewerkers helemaal up-to-date zijn.” Voor u als klant is het BOVAG lidmaatschap een extra zekerheid.Daarmee zijn de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. In geval van een geschil, treedt de geschillencommissie van BOVAG op als mediator/bemiddelaar. De BOVAG norm stelt daarnaast eisen aan het bedrijf, de bedrijfsvoering, de noodzakelijke kennis en apparatuur, alsmede milieuzaken.
Op een aantal punten heeft de VETOS haar eisen verder aangescherpt om onderscheidend te zijn en van nog meer waarde voor de klant te zijn. Daar heeft u dus de voordelen van!

Dichtbij de klant

“Wij willen altijd dichtbij onze klanten staan,” zegt Jurgen. “En dat klopt helemaal,” zegt een jongedame uit Tilburg die uit haar Ford Ka stapt. “Ik ben hier nu 2 ½ jaar klant en het is fantastisch. Ik heb mijn auto iedere dag nodig en autorijden is duur. Maar Carlo en Jurgen denken altijd mee. Zo heb ik nu wat schade. Zij zoeken een goede oplossing die  bij mijn portemonnee past. Je kunt hier altijd terecht en er wordt nooit moeilijk gedaan over een leenauto. Ik heb hier ook de mobiliteitsservice afgesloten. Hiermee kan ik 24 uur per dag, zeven dagen per week een beroep doen op de BOVAG-alarmcentrale en word ik bij pech of ongeval, zowel in binnen- als buitenland geholpen. Voor mij is dat belangrijk, want ik weet helemaal niks van auto’s.”

Wintercheck           

Een ander voorbeeld van het meedenken met de klanten is de jaarlijkse winterinspectie. Wij inspecteren dan alle merken. Men kan er op wachten en genieten van een kop soep of een kopje koffie. Mocht men op die dag echt niet kunnen, dan maken we toch gewoon een nieuwe afspraak. En de inspectie is ook dan gratis. En we kunnen nog veel meer. 

U bent van harte welkom!

Jurgen Reijrink en Carlo Bekkers

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk  

logoBCS

logo liggend 2 

vetos logo

 

 

 

 

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

auto reijrink

Julianastraat 53
Diessen

Tel: 013-5041817

info@autoreijrink.nl

Openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook     

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

 • Service hoog in het vaandel

 • Groot aanbod occasions

 • Persoonlijke service

 • Klant is koning

 • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.